NO LIVESTEAM ANYMORE

Access your ARGUS TV system from your sofa using MediaPortal (http://www.team-mediaportal.com/)
sogge
Posts: 17
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:31 pm

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by sogge » Fri Mar 22, 2013 12:26 am

Yes I did.

Sent from my mobile device using Tapatalk

User avatar
andrewNZ
Posts: 677
Joined: Thu Nov 26, 2009 2:07 pm
Location: Dunedin, New Zealand

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by andrewNZ » Fri Mar 22, 2013 12:34 am

And when you uninstalled ARGUS TV, was it a full uninstall? I wonder if there is some bad setting persisting between installs, like timeshift filesize.

Come to think of it, does live streaming work on the server?
You can fix it, or you can fix it until it's broken. I usually choose the latter.

Server: WHS 2011. Hauppauge HVR 2200. Avermedia A835. ArgusTV Server. EPG Collector.
Clients: Win7 64bit. MediaPortal. ArgusTV Client. StreamedMP.

sogge
Posts: 17
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:31 pm

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by sogge » Fri Mar 22, 2013 12:40 am

Sorry, y missunderstood your previous question. It is a singleseat setup. Server and client at the same pc.

No I left the databases and channels when uninstalling

Sent from my mobile device using Tapatalk

User avatar
andrewNZ
Posts: 677
Joined: Thu Nov 26, 2009 2:07 pm
Location: Dunedin, New Zealand

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by andrewNZ » Fri Mar 22, 2013 1:50 am

We're missing something...

Let's start with the basics:
1) How many tuner cards do you have, and what are they? (I only see logs for 2 cards...)
2) What exactly are your Record and timeshift paths in the recorder console?
You can fix it, or you can fix it until it's broken. I usually choose the latter.

Server: WHS 2011. Hauppauge HVR 2200. Avermedia A835. ArgusTV Server. EPG Collector.
Clients: Win7 64bit. MediaPortal. ArgusTV Client. StreamedMP.

sogge
Posts: 17
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:31 pm

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by sogge » Fri Mar 22, 2013 11:10 am

OK,
(1)There are two cards:
Terratec Cinergy S2 PCI HD (DVB-S2)
Hauppauge HVR-3000 (Hybridcard: DVB-S, DVB-T (deactivaded))

(2)
The timeshift path is C:\Users\Public\Videos\For The Record Timeshift (\\mediacenter\Users\Public\Videos\For The Record Timeshift)
The recordings path is: M:\Recordings (\\mediacenter\recordigs)

Note:I changed the timshift path for testings to C:\Timeshift but no success. I swiched it back because it is ther for yeas :-)

User avatar
andrewNZ
Posts: 677
Joined: Thu Nov 26, 2009 2:07 pm
Location: Dunedin, New Zealand

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by andrewNZ » Fri Mar 22, 2013 11:30 am

What if you make the timeshift path the same as the record path M:\Recordings
You can fix it, or you can fix it until it's broken. I usually choose the latter.

Server: WHS 2011. Hauppauge HVR 2200. Avermedia A835. ArgusTV Server. EPG Collector.
Clients: Win7 64bit. MediaPortal. ArgusTV Client. StreamedMP.

sogge
Posts: 17
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:31 pm

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by sogge » Fri Mar 22, 2013 12:26 pm

I also tried this.. no success.

I agree with dot-i and suppose it to be a rtsp service problem. but I don´t know how to fix it.

TBacker
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2011 10:28 pm
Location: North Syracuse, NY

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by TBacker » Mon Apr 01, 2013 12:49 am

I can confirm this behavior.

- VLC will play the RTSP from the server, but not from the client.
- Recorded TV works fine.

Media Portal 1.3.0 final, default skin
Latest ArgusTV server & client

sogge
Posts: 17
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:31 pm

Re: NO LIVESTEAM ANYMORE

Post by sogge » Mon Apr 01, 2013 5:57 pm

i'm not sure if this is the same problem but at least it is similar.

I found an entry at the application event viewer which maybe can help to find the error.

I attach the error.zip where you can see an error with the .NET runtime and the msvcrt.dll

Any idea what could be the problem?
Attachments
error.zip
(1.84 KiB) Downloaded 137 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest