Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Access your ARGUS TV system from your sofa using Kodi or XBMC (http://kodi.tv/)
Post Reply
pbathuk
Posts: 49
Joined: Thu Apr 05, 2012 8:31 pm
Location: UK

Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by pbathuk » Sun Jun 22, 2014 10:54 pm

Hi,

I have just completed a complete reinstall of XBMC and moved upto Beta 12, however I am now getting issues when trying to use the live tv on XBMC (version 13.1 - margo edition).

Logs : http://pastebin.com/b4zxZV1K

I am not sure if this is XBMC issues or argus beta edition!
FYI I have two xbmc installs (different PC's) one connecting to DVBLink - working fine and a laptop with clean XBMC install and connection to argus.

Any help would be great.

Phil

User avatar
dot-i
Site Admin
Posts: 5848
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:40 pm

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by dot-i » Mon Jun 23, 2014 7:45 am

It says it can't get 'stat' on the tsbuffer file on your share, so chances are very high this is a permissions thing...
I have the heart of a child. I keep it in a jar on my shelf. -- Robert Bloch
Image

Christoph21x
Posts: 1070
Joined: Wed Oct 19, 2011 9:39 am
Location: Berne / Switzerland

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by Christoph21x » Mon Jun 23, 2014 7:48 am

Hi Phil

Looks as if your xbmc client/user doesn´t have access to your BLAH-PC timeshift directory or share (around line 217). Are the credentials set up properly?
Here no prob with b12/xbmc
"One must still have chaos within oneself, to give birth to a dancing star." (F. Nietzsche)

User avatar
PaulAEvans
Posts: 532
Joined: Tue Jul 01, 2008 11:42 am

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by PaulAEvans » Mon Jun 23, 2014 2:26 pm

Christoph21x wrote:Hi Phil

Looks as if your xbmc client/user doesn´t have access to your BLAH-PC timeshift directory or share (around line 217). Are the credentials set up properly?
Here no prob with b12/xbmc
Again working here...if your xbmc is on an RPI or Linux platform be aware they are both demanding on credentials and are very much case sensitive!
Server: Gigabyte GA-Ex58-UD3R Intel i7 Corsair 6GB;Os on Sandisk 128GB SSD; TBS 6984 QuadDVB-S2, Nova-DT Dual DVB-T, Win7 SP1, Argus 2.3, SQLExp 2012
Clients: 3x XBMC RaspPi;1x ASUS A8N-VM CSM AMD 4200+ 2GB RAM, Win7 SP1 MP1.6/XBMC,Argus 2.3

pbathuk
Posts: 49
Joined: Thu Apr 05, 2012 8:31 pm
Location: UK

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by pbathuk » Thu Jun 26, 2014 5:57 am

Hi All,

Thanks for the replies, there was indeed an error in how I had written the username - s in place of d - now that I have corrected that I am still getting the buffer error (channel starts loading but then gets stuck on buffering - does not show a picture / sound)
the new logs show slightly different messages now :
http://pastebin.com/ezdJwyFu
I have gone through my full list of usernames and passwords on XBMC to ensure they are all correct - fyi I can go into the videos / recordedtv and play back something from there - and can see the TimeShift folder as well.
Does XBMC Argus plugin need to be set a certain way? I have tried both Blank and the same username password I use for the XBMC connections.

Cheers for your help

Phil

pbathuk
Posts: 49
Joined: Thu Apr 05, 2012 8:31 pm
Location: UK

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by pbathuk » Thu Jun 26, 2014 6:10 am

FYI I have checked what happens on windows and I can see the following:
XBMC "connects" to channel
This causes the .tsbuffer and other files to appear in the TimeShift folder
I can't play these files from my laptop however...

I wonder if it is something todo with permissions on my windows server machine?

Cheers Phil

EDIT - I can confirm that the security on the windows server machine is working as expected. the user that I use for security across the network has full read/write access to the files and folders.
I even tried to see if the username was case sensitive (i.e. XxxxXxxx) and it made no difference (I restart XBMC between each check)

Christoph21x
Posts: 1070
Joined: Wed Oct 19, 2011 9:39 am
Location: Berne / Switzerland

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by Christoph21x » Thu Jun 26, 2014 7:34 am

Your xbmc is running under which OS? Live TV on Android for example, isn´t working. Is it different from the xbmc client which is working correctly?
"One must still have chaos within oneself, to give birth to a dancing star." (F. Nietzsche)

pbathuk
Posts: 49
Joined: Thu Apr 05, 2012 8:31 pm
Location: UK

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by pbathuk » Fri Jun 27, 2014 9:55 pm

Hi, sorry should have mentioned that
Got Argus running on windows 7
Xbmc is on windows 8.1 (both 64bit sources)

Cheers

Phil

pbathuk
Posts: 49
Joined: Thu Apr 05, 2012 8:31 pm
Location: UK

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by pbathuk » Fri Jun 27, 2014 11:05 pm

Hiya,

Looks like I fixed it
Argus appears to now link to BLAH-PC where as I normally map to xxx.xxx.x.xxx
Therefore within Argus recorder I have set the saved path as Xxx.xxx.x.xxx\TimeShift and it now works..
however tv changes are very slow :( not sure if that is normal on Gotham .1 using margo changes?

anamta
Posts: 1
Joined: Fri Oct 03, 2014 10:51 am

Re: Argus - XBMC fail - maybe Beta12 issue!!

Post by anamta » Fri Oct 03, 2014 10:59 am

I am using mc2xml with schedules direct. It does not have the format of s00e00. I know this works for the TV section but does it still work for the recordings page.
anamta

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest