Services PMT not found

The built-in ARGUS TV recorder for digital TV
Post Reply
MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Services PMT not found

Post by MadibaJ » Mon Aug 31, 2015 12:48 pm

Image

I've been using Argus for about 6 months now and not had any problems. However......

In the last week I've been having issues and getting the Service PMT error.

I've looked through the forums and not really found any solutions. Plenty of technical discussions but no real answers.

I've change the PMT timeout in advanced settings to 20 seconds. It makes no difference.

I've tried rescanning channels. No help

I've tried re-installing. Argus will work fine for a day or so then start giving the errors again.

I'm using Kodi 15 as the front end but the problem seems totally backend as I get the same error when trying to test in the status section of the recorder console.

Hope someone can help.

rudig
Posts: 251
Joined: Tue Sep 06, 2011 6:21 pm

Re: Services PMT not found

Post by rudig » Mon Aug 31, 2015 6:47 pm


MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Re: Services PMT not found

Post by MadibaJ » Mon Aug 31, 2015 9:28 pm

I've had a look at that but can't find the mdplugins directory.

I've done a search of my c drive but no luck.

rudig
Posts: 251
Joined: Tue Sep 06, 2011 6:21 pm

Re: Services PMT not found

Post by rudig » Tue Sep 01, 2015 5:08 pm

Search for the files instead

MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Re: Services PMT not found

Post by MadibaJ » Tue Sep 01, 2015 10:10 pm

I tried for hours last night gave up and tried nextpvr. It's the same channels not tuning. I wonder if it's my card where certain frequencies are no longer working.

rudig
Posts: 251
Joined: Tue Sep 06, 2011 6:21 pm

Re: Services PMT not found

Post by rudig » Wed Sep 02, 2015 5:55 pm

Did you find the files and delete them?

MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Re: Services PMT not found

Post by MadibaJ » Wed Sep 02, 2015 9:18 pm

No I'm not using mdapi.

MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Re: Services PMT not found

Post by MadibaJ » Thu Sep 03, 2015 12:35 am

Double checked. Files don't exist on my setup.

MadibaJ
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 5:38 am

Re: Services PMT not found

Post by MadibaJ » Sun Sep 06, 2015 6:46 am

Solved the issue, I'm now using WMC with ServerMC. The recording setup is nowhere near as good as Argus but at least it works.
It's not all bad as I run Emby and am looking to give the live TV a go. There's a WMC plugin for it so looking forward to having a play.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest