MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Access your ARGUS TV system from your sofa using MediaPortal (http://www.team-mediaportal.com/)
User avatar
dot-i
Site Admin
Posts: 5848
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:40 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by dot-i » Tue Dec 25, 2012 8:07 pm

mhoogenbosch wrote:When is this set to be released? Because i see something else much much anticipated... Teletext :-)) my wife will be so happy :-)
Sorry to disappoint, but teletext has always been part of the MP client plugin, but it's the ARGUS Recorder that doesn't actually support parsing the teletext packets (yet). Teletext does work when using the TV Server recorder with ARGUS TV.
I have the heart of a child. I keep it in a jar on my shelf. -- Robert Bloch
Image

PD
Posts: 122
Joined: Fri May 30, 2008 12:33 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by PD » Wed Dec 26, 2012 4:27 pm

Hi Dragy

The only issue I see currently is with SEARCH, items found are not shown until highlighted, believe this is because no background shows.

Nice work mate, keep it up :)
Ray
Paranoid Delusion
Team-MediaPortal

User avatar
dot-i
Site Admin
Posts: 5848
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:40 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by dot-i » Wed Dec 26, 2012 6:44 pm

PD wrote:Hi Dragy

The only issue I see currently is with SEARCH, items found are not shown until highlighted, believe this is because no background shows.

Nice work mate, keep it up :)
Hi Ray, did you test this with 2.0.1 and Dragy's skin files, or with a newly compiled version from the source on Github?
I have the heart of a child. I keep it in a jar on my shelf. -- Robert Bloch
Image

Dragy
Posts: 182
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:44 pm
Location: Netherlands

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by Dragy » Wed Dec 26, 2012 8:12 pm

PD wrote:Hi Dragy

The only issue I see currently is with SEARCH, items found are not shown until highlighted, believe this is because no background shows.

Nice work mate, keep it up :)
I can't check now, but I am sure this is not the case with my files. I know what you mean, because I know how to reproduce that, which is using the facadeview block around the listcontrol.
Always using the latest BETA/RC version (when available) in combination with MediaPortal and his TV Server.

PD
Posts: 122
Joined: Fri May 30, 2008 12:33 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by PD » Thu Dec 27, 2012 2:11 pm

Re-installed Dragy's V2 files and visibility problem has now gone, weird, no problem overwriting files seen the first time, but obviously limited to my install.

Thanks for the reply guys

Just a slight overlap with genre and name in search now.
12-04-22.png
12-04-22.png (459.3 KiB) Viewed 3974 times
Ray
Paranoid Delusion
Team-MediaPortal

Dragy
Posts: 182
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:44 pm
Location: Netherlands

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by Dragy » Thu Dec 27, 2012 9:16 pm

PD wrote:Re-installed Dragy's V2 files and visibility problem has now gone, weird, no problem overwriting files seen the first time, but obviously limited to my install.

Thanks for the reply guys

Just a slight overlap with genre and name in search now.
12-04-22.png
Oh yeah, I didn't knew what to do with that. I wonder why there are no logo's in front of the list.
Always using the latest BETA/RC version (when available) in combination with MediaPortal and his TV Server.

PD
Posts: 122
Joined: Fri May 30, 2008 12:33 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by PD » Fri Dec 28, 2012 1:15 pm

I wonder why there are no logo's in front of the list.
Are the logo's missing for everyone or just me, do seem to show up fine elsewhere in GUI.
Ray
Paranoid Delusion
Team-MediaPortal

Luca Brasi
Posts: 88
Joined: Sat Jun 26, 2010 10:07 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by Luca Brasi » Fri Dec 28, 2012 2:43 pm

Same here...
screen_mmigstation_2012-12-28_ 001.png
screen_mmigstation_2012-12-28_ 001.png (289.9 KiB) Viewed 3923 times
HTPC: Win8.1Pro, Argus TV latest, MediaPortal 1.7, 1xFireDTV DVB-C, 2x Mystique Cabix DVB-C, 2xDigital Devices Cine Dvb-C

Luca Brasi
Posts: 88
Joined: Sat Jun 26, 2010 10:07 pm

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by Luca Brasi » Fri Dec 28, 2012 2:50 pm

... I noticed one more small thing:
screen_mmigstation_2012-12-28_ 002.png
screen_mmigstation_2012-12-28_ 002.png (586.04 KiB) Viewed 3920 times
In the Argus Client Setting the button for WOL timeout is not sitting in line with recording notifications...
HTPC: Win8.1Pro, Argus TV latest, MediaPortal 1.7, 1xFireDTV DVB-C, 2x Mystique Cabix DVB-C, 2xDigital Devices Cine Dvb-C

Dragy
Posts: 182
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:44 pm
Location: Netherlands

Re: MediaPortal 1.3 BETA skin issues + Titan support

Post by Dragy » Fri Dec 28, 2012 6:04 pm

Thanks. I think that was because I didn't make in in the full HD resolution, but in a windowed screen.

I will fix this soon :)

edit:
Oh, I already fixed it xD New version in the post with the files.
I just removed the overlapping thing in the search list.
PD wrote:
I wonder why there are no logo's in front of the list.
Are the logo's missing for everyone or just me, do seem to show up fine elsewhere in GUI.
You need to add them, they are in the Media folder in my zip.
Always using the latest BETA/RC version (when available) in combination with MediaPortal and his TV Server.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests